top of page
CrossFit Harju Jyväskylä

CrossFit Harjun tarina

 

CrossFit Harju syntyi ennen kaikkea halusta muodostaa oma uniikki, yhteisöllinen ja ammattivalmentajien johtama sali Jyväskylään. 

Perustajat Oliver, Martti ja Giovanna olivat kaikki haaveilleet CrossFit-salin perustamisesta jo pitkään ja keväällä -22 CrossFit Harju avattiin. 

Pohjan CrossFit Harjulle muodosti Martin perustama Harjun treenikontti, jossa pidettiin treenejä jo kesällä -21. Pidetyille treeneille tarvittiin sisätila talveksi ja toimintaa nykyisissä sisätiloissa aloitettiinkin pienimuotoisesti jo syksyllä -21. Seuraavana keväänä Oliverin ja Giovannan tulessa mukaan avattiin CrossFit Harju!

 

Heti alusta asti valmennustiimiin saatiin mukaan myös kokenut ammattilainen ja fysioterapeutti Lauri. Syksyllä -22 suosio kasvoi jälleen (pitkälti jäsenten antamien suosittelujen, kiitos mahtaville jäsenille!) ja samalla valmennustiimiin vahvistui jälleen, kun Hade liittyi mukaan.

2024 on seuraavan askeleen aika, kun CrossFit Harju 2.0 siirtyy Savelaan. Uusien ja modernien tilojen myötä myös tarve valmentajille kasvoi. Tiimiin saatiin mukaan fysioterapeutti ja Turussa koulutettu huippuvalmentaja Oona Lius.

DSC04048.jpg

Lauri Hentunen

Esittely:

Nimeni on Lauri Hentunen, koulutukseltani olen fysioterapeutti ja työkseni olen tehnyt Crossfitvalmennusta 8 vuotta. CrossFitin pariin ajauduin noin 10 vuotta sitten sattumalta – jalkapallon jälkeinen kuntosaliharrastus tarvitsi jotain maustetta, ja lehtiartikkeli Mikko Salosta löytyi kuin vahingossa. Valmennuksen puolelle löytyi tie muutama vuosi myöhemmin. Työssä parasta on ihmisten tapaaminen ja se, että saan suorasti auttaa treenaajia kohti terveellisempää elämää ja/tai harjoitteluun liittyviä tavoitteita. 

Hyveet:
Positiivinen asenne harjoitteluun ja valmentamiseen. Kaikki omalla tasollaan eteenpäin!

Paheet:
Liian raskas musiikkimaku saliympäristössä soitettavaksi.

Koulutukset:

Fysioterapeutti (AMK)

Ravitsemustieteen perusopinnot 

CrossFit Level 2 Trainer

Valmentajat

Jyväskylä CrossFit Harju

Ollie Hurrell

Introduction:

My name is Ollie Hurrell and I am a British national living here in the heart of Finland. I moved to Finland in 2018 after a long career in the British Armed Forces serving as a member of the Royal Marines Band.  I was introduced to Crossfit in 2015 by my best friend and immediately fell in love with the style of training and community spirit. I will always remember, I walked into that first WOD class thinking I was a fit guy! able to do anything they asked. I was wrong!  However, it was just the wake-up call I needed. I have continued to pursue my passion for training and coaching and through the network of the wonderful people, I have met in the CrossFit world, managing to work from 2019-2021 in CF Herttoniemi Helsinki, where I qualified as a L2 CrossFit coach and more recently qualifying as a L3 Personal Trainer. 

I look forward to seeing you in the gym and sharing part of your journey. 

 

Education:

L3 Personal Trainer

CrossFit Level 2 Trainer

CF Harju Jyväskylä

Martti Myllynen

Esittely:

Nimeni on Martti Myllynen. Tutummin Mara. Innostuin CrossFitistä vuonna 2014 ja nopeasti aloittamisen jälkeen alkoi myös haaveilu valmentajana työskentelystä. Valmentajan töitä olen nyt päässyt tekemään vuodesta 2018 CrossFit- ja fysiikkavalmentajana. Parasta tässä työssä on, kun huomaa ihmisten nauttivan liikkumisesta yhdessä muiden kanssa. Yleensä tämän jälkeen tapahtuu myös kehitystä. Mun vahvuudet valmentajana on erityisesti harjoittelijoiden yksilöllisyyden huomiointi ja positiivisen ilmapiirin luominen.

Koulutus:

Fysioterapeutti (AMK)

Liikuntapsykologian perusopinnot 

Erilaiset painonnostokurssit (PNOK1, W101, Speedsters)

CrossFit Level 1 Trainer 

DSC04444.jpg

Giovanna La Mela

Esittely:
Minä oon Giovanna La Mela, tutummin Zovi tai omppu (koska la mela tarkottaa omenaa). Sukujuureni tulee puoliksi sisilianmaalta ja puoliksi savonmaalta, eli temperamenttia ja ääntä löytyy! Työskentelen puolustusvoimissa muusikkona ja minulla on Metropolia AMK tutkinto musiikkipedagogiikasta sekä yleisen pedagogin pätevyys. Pidän tosi paljon opettamisesta ja
kouluttamisesta, vaalin yksilöllistä kohtaamista ja positiivista pedagogiikkaa. Tutustuin CrossFittiin sulhoni Ollien kautta vuonna 2016. Aluksi katsoin kauhistuneena vierestä kun Ollie jumppasi omassa autotallissaan briteissä. Treenityyli näytti niin hurjalta ja rankalta, että valitsin mielummin leffat ja jäätelön! Myöhemmin kun pääsin toiminnallisen harjoittelun makuun, rakastuin täysin. Tällainen jumppatyyli sopikin minulle erittäin hyvin, mutta kaikista eniten rakastuin lajin yhteisöllisyyteen!

 

Vastaan CrossFit Harjun asiakaspalvelusta ja muusta hallinnollisesta puolesta, sekä toimin apukoutsina. Vahvuuksiani on positiivisuus, kannustavuus ja energisyys! Lisäksi oon mielestäni ketterän nopee burbeissa ja mun motto on, että rakkaus voittaa kaiken!

Koulutus: 

CrossFit Level 1 Trainer 

Musiikkipedagogi (AMK)

DSC04475 (2).jpg

Oona Lius

Esittely: 

Olen Oona Lius, hiljattain jyväskyläläistynyt paraislainen. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja teenkin fysioterapeutin töitä valmentamisen ohella. CrossFit-koukkuun jäin vuonna 2017 pitkän yleisurheilu-uran jälkeen. Valmentamisen aloitin vuonna 2020, ja tällöin huomasin, kuinka paljon siitä nautin. Valmentajana koen olevani rento, rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Hienointa työssäni on uuden opettaminen, kehityksen näkeminen sekä hymyjen bongailu tunnin jälkeen. 

 

Vahvuuteni valmentajana ovat erityisesti treenaajien yksilöllisen taitotason huomioinnissa ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisessä. 

 

Koulutus:

Fysioterapeutti (AMK)

CrossFit Level 1 Trainer

DSC04052.jpg

Hannaleena Laaksamo

Esittely:

Olen Hannaleena Laaksamo, tuttavallisemmin Hade. Nuoruusvuoteni vietin tanssisalilla treenaten tavoitteellisesti klassista balettia ja nykytanssia, jonka jälkeen löysin onnekkaan sattuman kautta CrossFitin pariin vuonna 2017. Lajin yhteisöllisyys, monipuolisuus ja mahdollisuus itsensä haastamiseen sekä jatkuvaan kehittymiseen veivät välittömästi mennessään ja siitä saakka CrossFit-boxit ovatkin olleet minulle kuin toinen koti. Aloin jo tuolloin unelmoimaan valmentajantyöstä ja nyt olenkin työskennellyt CrossFit-valmentajana parin vuoden ajan. 

 

Parasta valmentajan työssä on ihmisten kohtaaminen, liikunnan ilon jakaminen ympärilleni, ja kun pääsen auttamaan ihmisiä rakentamaan terveellisempää elämää, oppimaan uutta, kehittymään lajissa ja kokemaan onnistumisen elämyksiä. Vahvuuteni valmentajana ovat erityisesti ilo ja positiivinen energia, vuorovaikutustaidot ja harjoittelun psyykkinen puoli fyysisten ominaisuuksien rinnalla. 

 

Salin ulkopuolella nautin kuvataiteesta, luonnossa liikkumisesta ja ilmajoogasta.

Koulutus:

Tradenomi (AMK)

Liikuntaneuvoja

Personal Trainer

CrossFit Level 1 -trainer

VOK1-valmentaja (parkour)

Elämysliikunnan ohjaaja

20240328_151524 (1).jpg

Rodrigo Alves

Esittely:

My name is Rodrigo Alves, a native of Brazil, I started the sport in pre-school at the age of 6, at 10 I started swimming due to my asthma medical recommendation, at 14 I started training Capoeira and with it everything that is body weight, natural movements and circuits, at 17 (1999) I started coaching a small children's group.

 

In 2004 I was invited to go to Spain to teach capoeira classes and shows.

In 2010 I started doing Obstacle Race and some Strong Man at Mikes Gym Marbella.

In 2012 I joined CrossFit Fuengirola and in 2015 I founded the "Costa Del Sol CrossFit" in Malaga with my partner Patrick, which continues to operate.

In 2020 I moved with the family to the land of my wife and children, Finlandia - Jyväskylä.

From there I have been sharing my knowledge, helping and collecting friends within the sport.

 

Koulutus:

Capoeira Teacher (Aruê Capoeira)

CrossFit L1

Weightlifting Coach (Spanish Weightlifting Federation)

Fitness Instructor  and Directed Classes EQF3-4 (Five stars Spain)

Personal trainer (Five stars Spain)

High intensity Functional training HIFT (Five stars Spain)

Pre and postpartum training (Fidias Spain)

Lifeguard (Spanish Red Cross)

Sijainti & Saapuminen

CrossFit Harju sijaitsee Savelassa, osoitteessa Onkapannu 2. Salille voit saapua helposti kävellen, pyörällä, julkisilla kulkuneuvoilla tai autolla. Parkkipaikkoja löytyy rakennuksen etupihalta. Tarkat parkkiohjeet saat liittyessäsi jäseneksi. 

  

bottom of page