top of page
cfharju_mara2_ig.jpg

Martti Myllynen

Esittely:

Nimeni on Martti Myllynen. Tutummin Mara. Innostuin CrossFitistä vuonna 2014 ja nopeasti aloittamisen jälkeen alkoi myös haaveilu valmentajana työskentelystä. Valmentajan töitä olen nyt päässyt tekemään reilun neljän vuoden ajan CrossFit- ja fysiikkavalmentajana. Parasta tässä työssä on, kun huomaa ihmisten nauttivan liikkumisesta yhdessä muiden kanssa. Yleensä tämän jälkeen tapahtuu myös kehitystä. Mun vahvuudet valmentajana on erityisesti harjoittelijoiden yksilöllisyyden huomiointi ja positiivisen ilmapiirin luominen.

Koulutus:

Fysioterapeutti (AMK)

Liikuntapsykologian perusopinnot 

Erilaiset painonnostokurssit (PNOK1, W101, Speedsters)

CrossFit Level 1 Trainer 

Valmentajat

cfharju_lauri1_ig.jpg

Lauri Hentunen

Esittely:

Nimeni on Lauri Hentunen, koulutukseltani olen fysioterapeutti ja työkseni olen tehnyt Crossfitvalmennusta 8 vuotta. CrossFitin pariin ajauduin noin 10 vuotta sitten sattumalta – jalkapallon jälkeinen kuntosaliharrastus tarvitsi jotain maustetta, ja lehtiartikkeli Mikko Salosta löytyi kuin vahingossa. Valmennuksen puolelle löytyi tie muutama vuosi myöhemmin. Työssä parasta on ihmisten tapaaminen ja se, että saan suorasti auttaa treenaajia kohti terveellisempää elämää ja/tai harjoitteluun liittyviä tavoitteita. 

Hyveet:
Positiivinen asenne harjoitteluun ja valmentamiseen. Kaikki omalla tasollaan eteenpäin!

Paheet:
Liian raskas musiikkimaku saliympäristössä soitettavaksi.

Koulutukset:

Fysioterapeutti (AMK)

Ravitsemustieteen perusopinnot 

CrossFit Level 2 Trainer

cfharju_ollie2.jpg

Ollie Hurrell

Introduction:

My name is Ollie Hurrell and I am a British national living here in the heart of Finland. I moved to Finland in 2018 after a long career in the British Armed Forces serving as a member of the Royal Marines Band.  I was introduced to Crossfit in 2015 by my best friend and immediately fell in love with the style of training and community spirit. I will always remember, I walked into that first WOD class thinking I was a fit guy! able to do anything they asked. I was wrong!  However, it was just the wake-up call I needed. I have continued to pursue my passion for training and coaching and through the network of the wonderful people, I have met in the CrossFit world, managing to work from 2019-2021 in CF Herttoniemi Helsinki, where I qualified as a L2 CrossFit coach and more recently qualifying as a L3 Personal Trainer. 

I look forward to seeing you in the gym and sharing part of your journey. 

 

Education:

L3 Personal Trainer

CrossFit Level 2 Trainer

Jyväskylä CrossFit Valmentaja

Hannaleena Laaksamo

Esittely:

Olen Hannaleena Laaksamo, tuttavallisemmin Hade. Nuoruusvuoteni vietin tanssisalilla treenaten tavoitteellisesti klassista balettia ja nykytanssia, jonka jälkeen löysin onnekkaan sattuman kautta CrossFitin pariin vuonna 2017. Lajin yhteisöllisyys, monipuolisuus ja mahdollisuus itsensä haastamiseen sekä jatkuvaan kehittymiseen veivät välittömästi mennessään ja siitä saakka CrossFit-boxit ovatkin olleet minulle kuin toinen koti. Aloin jo tuolloin unelmoimaan valmentajantyöstä ja nyt olenkin työskennellyt CrossFit-valmentajana parin vuoden ajan. 

 

Parasta valmentajan työssä on ihmisten kohtaaminen, liikunnan ilon jakaminen ympärilleni, ja kun pääsen auttamaan ihmisiä rakentamaan terveellisempää elämää, oppimaan uutta, kehittymään lajissa ja kokemaan onnistumisen elämyksiä. Vahvuuteni valmentajana ovat erityisesti ilo ja positiivinen energia, vuorovaikutustaidot ja harjoittelun psyykkinen puoli fyysisten ominaisuuksien rinnalla. 

 

Salin ulkopuolella nautin kuvataiteesta, luonnossa liikkumisesta ja ilmajoogasta.

Koulutus:

Tradenomi (AMK)

Liikuntaneuvoja

Personal Trainer

CrossFit Level 1 -trainer

VOK1-valmentaja (parkour)

Elämysliikunnan ohjaaja

cfharju_giovanna2.jpg

Giovanna La Mela

Esittely:
Minä oon Giovanna La Mela, tutummin Zovi tai omppu (koska la mela tarkottaa omenaa). Sukujuureni tulee puoliksi sisilianmaalta ja puoliksi savonmaalta, eli temperamenttia ja ääntä löytyy! Työskentelen puolustusvoimissa muusikkona ja minulla on Metropolia AMK tutkinto musiikkipedagogiikasta sekä yleisen pedagogin pätevyys. Pidän tosi paljon opettamisesta ja
kouluttamisesta, vaalin yksilöllistä kohtaamista ja positiivista pedagogiikkaa. Tutustuin CrossFittiin sulhoni Ollien kautta vuonna 2016. Aluksi katsoin kauhistuneena vierestä kun Ollie jumppasi omassa autotallissaan briteissä. Treenityyli näytti niin hurjalta ja rankalta, että valitsin mielummin leffat ja jäätelön! Myöhemmin kun pääsin toiminnallisen harjoittelun makuun, rakastuin täysin. Tällainen jumppatyyli sopikin minulle erittäin hyvin, mutta kaikista eniten rakastuin lajin yhteisöllisyyteen!

 

Vastaan CrossFit Harjun asiakaspalvelusta ja muusta hallinnollisesta puolesta, sekä toimin apukoutsina. Vahvuuksiani on positiivisuus, kannustavuus ja energisyys! Lisäksi oon mielestäni ketterän nopee burbeissa ja mun motto on, että rakkaus voittaa kaiken!

Koulutus: 

CrossFit Level 1 Trainer 

Sijainti & Saapuminen

CrossFit Harju sijaitsee Seppälässä, osoitteessa Ahjokatu 12, Seppälän liikekeskuksen takapuolella. Salille voit saapua helposti kävellen, pyörällä, julkisilla kulkuneuvoilla tai autolla. Parkkipaikkoja löytyy hyvin.

 

bottom of page