top of page

Hinnasto:

CrossFit Harju Jyväskylä hinnasto.jpg

Jäseneksi voit liittyä, jos olet käynyt alkeiskurssin tai vastaavan jo jollain CrossFit-salilla. 

Olemme yksinkertaistaneet hinnastomme. Emme sido jäseniämme pitkiin jäsenyyksiin, vaan haluamme vakuuttaa heidät hyvällä palvelulla.

UNLIMITED-kortilla pääset treenaamaan ohjatuilla tunneilla niin paljon kuin jaksat. 

LIGHT-kortilla pääset treenaamaan kahdesti viikossa ohjatuille tunneille ja vapaasti open gymillä. HUOM! Tuntien aikana sali on varattu ensisijaisesti ohjatulle tunnille ja Open Gymille on yksittäisiä paikkoja.

10x kortti voimassa 3kk. 

Jäsenyys jatkuu kuukausi kerrallaan. 

Drop In 15/13€. Laita viestiä etukäteen crossfitharju@gmail.com

 

Lisäpalvelut: 

Kilparyhmä Harjun Hurjat: 120/108€/kk 

Personal Traning 80€/h

Ruokapäiväkirja-analyysi 50€

Yksityisryhmät n. 200€/h (riippuen koosta ja ajasta)

Erikoisryhmät: Juniori-, Seniori- ja Äiti-ryhmät, lisätietoja verkkokaupassa

Erikoiskurssit: Riippuen kaudesta, lisätietoja verkkokaupassa 

Mistä hinta koostuu? 

Isoimpina menoina meillä on vuokra, palkat ja välineinvestoinnit. Sali työllistää tällä hetkellä kaksi yrittäjää täysipäiväisesti ja 4 valmentajaa osa-aikaisesti. Valmentajamme ovat ammattilaisia ja pyrimme maksamaan valmentajille ammattilaisille kuuluvan palkan. Lisäksi haluamme kehittää jatkuvasti toimintaa ja investoimme säännöllisesti tilan ja välineiden kehitykseen. 

 

Normaaliin kuntosaliin verrattuna meillä kuuluu aina ammattivalmentajan ohjaus. Ryhmämme pidetään pienempinä, jotta valmentaja oppii tuntemaan treenaajat sekä ehtii antamaan palautetta ja läpikäymään erilaisia variaatioita. Ryhmässä toimimalla mahdollistamme kuitenkin valmennukselle edullisemmat hinnat PT-toimintaan verrattuna. 

Liikuntasetelit

Meillä on käytössä kaikki yleisimmät liikuntaedut (Edenred, Eazybreak, ePassi ja Smartum). Kirjoita tilauksen yhteyteen jos haluat maksaa näillä. Laskun saatuasi lähetä näyttökaappaus maksusta osoitteeseen crossfitharju@gmail.com 

bottom of page