top of page
  • Writer's pictureCrossFit Harju

Mitä on CrossFit?

CrossFit on monipuolinen kunto-ohjelma, joka yhdistää erilaisia harjoituksia ja liikkeitä tavoitteena parantaa fyysistä kuntoa mahdollisimman monipuolisesti.


CrossFit-treeneissä yhdistellään monipuolisesti erilaisia harjoituksia kestävyysurheilusta, voimistelusta ja painonnostosta. Harjoitukset vaihtelevat päivittäin, ja CrossFit-salilla suoritettua treeniä kutsutaan WODeiksi (Workout of the Day).


Tärkeä periaate CrossFitissä on harjoitusten skaalaaminen eli harjoituksen muokkaaminen omalle tasolle. Näin eritaustoista tulevat ihmiset voivat tehdä samaa harjoitusta yhdessä.


Aloittaminen tapahtuukin alkeiskurssilla, jossa opetellaan liikkeiden perusperiaatteet, sekä skaalaamisen perusteita. Harjoittelu jatkuu tämän jälkeen WOD-tunneilla yhdessä muiden kanssa!


CrossFitin tavoitte on kehittää kuntoa monipuolisesti ja meillä CrossFit Harjulla tavoitteena on tehdä se yhdessä muiden ja koulutettujen valmentajien kanssa!CrossFit Harjulla treenit tehdään aina yhdessä koulutetun valmentajan johdolla. Kaikki valmentajamme ovat Käyneet CrossFit level 1- kurssin ja lisäksi heillä on liikunta-alan tutkinnot (esim. fysioterapeutteja ja personal trainereitä). Sijaitsemme Jyväskylän keskustan tuntumassa hyvin kulkuyhteyksien päässä! Paikalle pääsee bussilla, pyörällä ja autolla helposti.

24 katselukertaa0 kommenttia

コメント


bottom of page